Mange tak for din besked

Vi vil altid svare dig hurtigst muligt!

Hvilke projekter kræver en byggetillaelse?

Som hovedregel siger man at der skal søges om alt nybyggeri, og når der sker forøgelse af beboelsesarealet enten i form af en tilbygning, udnyttelse af tagetage eller kvist. Derudover skal andre bygninger på grunden såsom garage, udhus el.lign. over 50 m2 også godkendes samt hvis det samlede areal af disse bygninger overstiger 50 m2. Der kan også være servitutter på grunden der gør at der skal ansøges om byggetilladelse.

Hurtigt, nemt og til en god pris

Skrev til byggetilladelsen.dk og fik svar 20 min. derefter om pris, hvad jeg skulle gøre og om hvornår vi skulle mødes. Jeg skulle stort set ikke røre en finger, fik besøg af Kristian på den dag og tid der passede mig. Skrev til byggetilladelsen.dk og fik svar 20 min. derefter om pris, hvad jeg skulle gøre og om hvornår vi skulle mødes. Jeg skulle stort set ikke røre en finger, fik besøg af Kristian på den dag og tid der passede mig.

Thomas Verner Jensen

Fantastisk service og kvalitetstegninger - til lav pris

Tegningerne blev nøjagtig som vi ønskede. Hurtig ekspedition af tegninger og indsendelse til kommunen for byggetilladelse. Vi betalte kun halvdelen, i forhold til de andre indhentede tilbud. Hvilket er meget væsentligt når man er selvbygger. Kan varmt anbefales og vil helt sikker bruge Byggetiladelsen.dk igen.

Vicki Skovager Høilund

Kort svartid, ekstrem god service! MEGET tilfreds!

Jeg bruger gerne Byggetilladelsen.dk en anden gang. De er hurtigopfattende, hurtig til at rette til og virkelig nemme at arbejde sammen med. Mine forventninger blev mere end indfriet. Jeg er typen, der normalt rykker folk hurtigt, her var det nærmest omvendt.

Dennis König

Effektiv og præcis service

I forbindelse med etablering af 1. sal på vores bungalow fra 1935, havde vi behov for ekspertise til at bistå med udfærdigelse af myndighedsprojekt. Vi kontaktede Byggetilladelsen.dk og havde en god dialog med Kristian gennem hele forløbet. Udover udarbejdelse af myndighedsprojekt til brug for indhentelse af byggetilladelse, stod Kristian for dialogen med entreprenøren omkring løsninger på de udfordringer et projekt af den gennemførte størrelse medfører. Et hele vejen igennem tilfredsstillende forløb.

Rasmus Agathon

Om Byggetilladelsen
Hos Byggetilladelsen.dk tilbyder vi rådgivning indenfor boligområdet. Vi udfører arkitekt- og ingeniørrådgivning til dit byggeprojekt og til priser hvor alle kan være med. Læs mere om os her

Nedergade 33 – 5000 Odense C – Danmark – CVR-nr. 33430345