Rådgivning til byggeansøgning og færdigmelding

Vi tilbyder kyndig og professionel hjælp, når du skal søge om byggetilladelse. Uanset om du skal bygge nyt, bygge til, bygge om eller færdigmelde dit projekt

Få kyndig og professionel hjælp til at søge om byggetilladelse, når du bygger nyt, bygger til eller bygger om, samt til at færdigmelde dit byggeprojekt. Vi varetager opgaven for både private, erhverv og andre rådgivningsvirksomheder, som ønsker rådgivning til denne del af byggeprocessen.

Vi har specialiseret os inden for området og har gennemført mere end 500 ansøgninger siden 2010. Vi har derfor god erfaring med at ansøge og færdigmelde iht. nye krav fra BR18 (bygningsreglementet).

Vi har indgående kendskab til gældende regler og lovgivning og har stor erfaring med dialog med kommuner. Det betyder, at vi kan sikre, at dit projekt går så hurtigt igennem de formelle processer hos det offentlige som muligt. Samtidig sikrer vi, at du undgår unødigt tovtrækkeri og hårdknuder med kommunen, når fx byggetilladelsen eller færdigmeldingen skal på plads.

Vi koordinerer myndighedsprocessen og sørger for, at håndværkere og rådgivere til projektet udfører og leverer den korrekte dokumentation, som vi så kan bruge til at ansøge og færdigmelde. Vi har udviklet vores egne lister og oversigter, som gør processen mere overskuelig og brugervenlig for alle parter.

Timepris kr. 700 excl. moms.

Skal vi hjælpe dig med din byggetilladelse og færdigmelding? Så skriv til os på info@byggetilladelsen.dk eller ring på +45 26 78 39 40, og vær sikker på at få en effektiv proces. Vi er altid klar til en uforpligtende snak.