Om Byggetilladelsen

Vi er en tegnestue med over 500 byggeprojekter bag os, og kan derfor stille et stort og alsidigt erfaringsgrundlag til rådighed

Om Byggetilladelsen.dk

Vi er en tegnestue med over 500 byggeprojekter bag os, og kan derfor stille et stort og alsidigt erfaringsgrundlag til rådighed. Vi møder dig i øjenhøjde, og tilpasser omfanget af rådgivningsindsatsen i forhold til dit individuelle behov. Vi har kontor i Odense, men dækker hele region Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden.

Hos Byggetilladelsen.dk arbejder vi hovedsageligt med at projektere og tegne boligprojekter, såsom tilbygninger, enfamiliehuse, rækkehuse, lejlighedsbyggeri og erhvervsbyggerier. Desuden tilbyder vi brandrådgivning i brandklasse 1 og 2, rådgivning indenfor ejendomsudvikling, DGNB-rådgivning og energirådgivning.

Siden Byggetilladelsen.dk blev grundlagt i 2010 har vi troet på, at den bedste forretning er tilfredse kunder. Det er ofte dem, hvor budgettet og tidshorisonten bliver overholdt. Derfor finder vi, i fællesskab med dig, ud af, hvilket omfang af rådgivning du har brug for. Vi gør en ære i kun at anbefale de ydelser, der giver mening for dig.

Tilbygning Østergade. Gilleleje

Sådan skiller Byggetilladelsen.dk sig ud fra andre tegnestuer

Byggetilladelsen.dk skiller sig ud fra andre tegnestuer på især tre parametre:

  • Dialog med kommunen: Vi har rigtigt god erfaring med indhentning af byggetilladelser iht. de nye krav fra bygningsreglementet 2018
  • Kort gennemførselstid: Vi prioriterer dit projekt, så det bliver færdige så hurtigt, som muligt
  • Fair priser: Vi tilpasser rådgivningen og det arbejde, vi udfører for dig, efter dit behov. På den måde betaler du kun for de ydelser, du har brug for

Vi tilbyder

Vi har sat os grundigt ind i regler og lovgivning, samtidig med, at vi har stor erfaring med dialog med kommuner. Det betyder, at vi kan sikre, at dit projekt går så hurtigt igennem de formelle processer, hos det offentlige, som muligt. Samtidig sikrer vi, at du undgår unødigt tovtrækkeri og hårdknuder med kommunen, når f.eks. byggetilladelsen skal på plads.

Vores team består af en energikonsulent og fire bygningskonstruktører, hvoraf to af dem også er brandrådgivere og en er DGNG-konsulent. Hos Byggetilladelsen.dk samarbejder vi med arkitekter og ingeniører, som sidder under samme tag som os. Derfor kan vi løse alle opgaver, inden for arkitektur, ingeniørarbejde, energiberegning og brandrådgivning, gnidningsfrit. Vi er specialister i selve projekteringsfasen, men har også stor erfaring i udvikling af projekter i samarbejde med arkitekter.

Brandrådgivning

Hos Byggetilladelsen.dk har vi 2 brandrådgivere, der er parate til at sikre, at byggearbejdet bliver dokumenteret og kontrolleret. De udfører brandrådgivning på store og små projekter for private, erhverv og andre rådgivningsvirksomheder. Vi leverer certificeret brandrådgivning og yder brandteknisk rådgivning for alle typer af byggeri og industri i brandklasse 1 og 2.

Brandrådgiverne er i dialog med kunderne fra starterklæringen til sluterklæringen, så projektet afsluttes rettidigt og på ordentlig vis.

Ejendomsudvikling

Vi samarbejder med flere ejendomsudviklere. Vi hjælper dem med at udnytte grunden og projektet på bedst mulig vis i forhold til lovgivning, kommuneplan, lokalplan osv. Dette gør vi ved at granske grunden og ved at udarbejde en disponeringsplan. Således ved ejendomsudviklerne, hvor meget de kan forvente at bygge. På baggrund af dét, tager vi en dialog med kommunen. 

DGNB

Vi har en DGNB-konsulent, der er parat til at rådgive indenfor alle aspekter af bæredygtighed. DGNB-konsulenten gennemtænker hele processen. Alt fra rengøring til, hvordan bygningen kan bruges om 100 år.

Energirådgivning

Vi har en energikonsulent, der er parat til at rådgive indenfor energiberegninger, varmetabsberegninger og energioptimering.  

KONTAKT OS HER

Professionel rådgivning – Mere end 100 referencer – Gratis og uforpligtende møde

Klik eller træk filer til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 10 filer.