Om Byggetilladelsen.dk

Hos Byggetilladelsen.dk arbejder vi hovedsageligt med at projektere og tegne boligprojekter såsom tilbygninger, enfamiliehuse, rækkehuse, lejlighedsbyggeri og mindre erhvervsbyggerier. Vi er en tegnestue med over 100 byggeprojekter bag os, og kan derfor stille et stort og alsidigt erfaringsgrundlag til rådighed. Vi møder jer i øjenhøjde, og tilpasser omfanget af rådgivningsindsatsen i forhold til jeres individuelle behov. Vi har kontor i Odense, men dækker hele region Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden.

Vores team består af fire bygningskonstruktører, og tilknyttet som faste samarbejdspartnere har vi både arkitekter og ingeniører, som sidder under samme tag som os. Derfor kan vi løse alle opgaver inden for arkitektur, ingeniørarbejde, energiberegning og brandrådgivning gnidningsfrit. Ved at samle de forskellige aktører under ét tag, behøver du ikke at skulle flere steder hen for at fuldføre dit byggeprojekt. Samtidig kan du trygt spørge os til råds om både de overordnede linjer såvel som de mindre detaljer.  Vi er specialister i selve projekteringsfasen, men har også stor erfaring i udvikling af projekter i samarbejde med arkitekter.

Sådan skiller Byggetilladelsen.dk sig ud fra andre tegnestuer

Byggetilladelsen skiller sig ud fra andre tegnestuer på især tre parametre:

  • Dialog med kommunen: Vi har rigtigt god erfaring med indhentning af byggetilladelser iht. de nye krav fra BR18 (bygningsreglement 2018).
  • Kort gennemførselstid: Vi prioriterer vores kunders projekter, så de bliver færdige så hurtigt, som muligt. Vi svarer altid på henvendelser fra vores kunder inden for ét døgn, og sørger for, at vi kun har de projekter inde, som vi har kapacitet til.
  • Fair priser: Vi tilpasser rådgivningen og det arbejde, vi udfører for jer, efter jeres behov. På den måde betaler I kun for de ydelser, I har brug for – hverken mere eller mindre.

Reel rådgivning og fair priser

Vi tror på, at den bedste forretning er tilfredse kunder – og tilfredse kunder er som oftest dem, der har overholdt deres budget og tidshorisonten. Derfor går vi højt op i at lytte til, hvad vores kunder ønsker og har behov for, og hvor i processen giver det mening, vi træder til. I fællesskab finder vi frem til det omfang af rådgivning, som passer bedst til jer, for at I nemt kan komme i gang med jeres byggeprojekt. Nogle har brug for at blive holdt i hånden fra A-Z, mens andre kan klare det meste selv, og kun har brug for rådgivning til dele af processen. Vi gør en ære i kun at anbefale de af vores services, som giver mening for den aktuelle kundes projekt. På den måde kommer I ikke til at betale mere end højst nødvendigt, for den hjælp, som I har brug for.

Dialog med kommunen: Tid er penge

Vi har sat os grundigt ind i regler og lovgivning, samt har stor erfaring med dialog med kommuner. Det betyder, at vi kan sikre, at dit projekt går så hurtigt igennem de formelle processer hos det offentlige, som det er muligt. Samtidig sikrer vi, at du undgår unødigt tovtrækkeri og hårdknuder med kommunen, når fx byggetilladelsen skal på plads.

Vi prioriterer dit projekt

Vi går højt op i at prioritere de projekter, vi tager ind. Derfor har vi altid den tid og det overskud, der skal til, for at dit projekt skrider frem så hurtigt som muligt. Ved samtidig at have alle relevante kernekompetencer i huset, kan vi levere en yderst professionel, sammenhængende og effektiv proces. Alt hvad du overlader til os, kan du gøre i tryg vished om, at det vi leverer, er, som det skal være.

Vi kombinerer erfaring og teoretisk viden

Hos os får I en rådgiver og en tegnestue, der både har den teoretiske viden, samt den praktiske erfaring fra en lang række forskellige projekter. Vi har siden vores opstart stået for mere end 100 projekter både store som små. Disse spænder lige fra projektering af 2000 m2 lejlighedsbyggeri til en 20 m2 carport. Med andre ord: Der er ingen opgaver, der er for små og heller ingen, der er for store. Tøv derfor ikke med at fortælle om jeres idéer til et større eller mindre projekt.

Kristian Reinberg Simonsen er manden bag Byggetilladelsen.dk. Han har 10 års erfaring som tømrer og bygningskonstruktør, inden han startede tegnestuen i 2011.

KONTAKT OS HER

Professionel rådgivning – Mere end 100 referencer – Gratis og uforpligtende møde

Klik eller træk filer til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 10 filer.