Tegnestue med priser hvor alle kan være med

Hos Byggetilladelsen.dk har vi specialiseret os omkring arkitekt- og ingeniørdelen inden for boligbyggeri. Det kan f.eks. være tegninger og beregninger til en tilbygning, nyt hus eller lejlighedsbyggeri. Vi har kontor i Odense centrum, men dækker hele region Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden. Vi har delt rådgivningen op i byggeriets faser, afhængig af hvor meget hjælp, du har brug for. Du kommer altså ikke til at betale for rådgivning, som du alligevel ikke har brug for. Derimod finder vi i fællesskab, det omfang af rådgivning, som passer bedst til dig, for at du nemt kan komme i gang med dit byggeprojekt. På den måde kommer du ikke til at betale mere end højst nødvendigt, for den hjælp, som du har brug for. Se eventuelt også en beskrivelse under ”ydelser”.

Hos os får du en rådgiver og en tegnestue, der både har den teoretiske viden, samt den praktiske erfaring fra en lang række forskellige projekter. Vi har siden vores opstart stået for mere end 100 projekter både store som små. Disse spænder lige fra projektering af 2000 m2 lejlighedsbyggeri til en 20 m2 carport. Med andre ord: Der er ingen opgaver, der er for små og heller ingen, der er for store. Tøv derfor ikke med at fortælle om dine idéer til et større eller mindre projekt.

Vores team består af egne bygningskonstruktører, samt faste samarbejdspartnere i form af arkitekter og ingeniører, som vi deler kontor med til hverdag. Ved at samle de forskellige aktører under ét tag, behøver du ikke at skulle flere steder hen for at fuldføre dit byggeprojekt. Samtidig kan du trygt spørge os til råds om både de overordnede linjer såvel som de mindre detaljer. Vi står altid til rådighed og besvarer gerne eventuelle spørgsmål, så vi kan være med til at gøre det til en god oplevelse at gennemføre et projekt.

Kristian Reinberg Simonsen er manden bag Byggetilladelsen.dk. Han har 10 års erfaring som tømrer og bygningskonstruktør, inden han startede tegnestuen i 2011.

KONTAKT OS HER

Professionel rådgivning – Mere end 100 referencer – Gratis og uforpligtende møde

Om Byggetilladelsen

Hos Byggetilladelsen.dk tilbyder vi rådgivning indenfor boligområdet. Vi udfører arkitekt- og ingeniørrådgivning til dit byggeprojekt og til priser hvor alle kan være med. Læs mere om os her

Nedergade 33 – 5000 Odense C – Danmark – CVR-nr. 33430345