Byggerådgivning til erhverv

Vi tilbyder rådgivning til alle slags erhvervsbyggerier og ejendomsudvikling. Vores kerneområder er arkitektrådgivning, brandrådgivning, DGNB og energirådgivning

Bred erfaring

Hos Byggetilladelsen.dk har vi en bred vifte af erfaringer og kompetencer indenfor ejendomsbyggerådgivning. De sidste 10 år har vi været byggerådgiver på mere end 100 projekter inden for ejendomsudvikling, og har kompetencer indenfor alle aspekter af projekteringsfasen, herunder arkitektrådgivning, brandrådgivning, DGNB og energirådgivning.

Vores team består af 4 bygningskonstruktører, som kan rådgive, skitsere, projektere, opnå byggetilladelse osv. Én af vores spidskompetencer, indenfor ejendomsudvikling, er at opnå byggetilladelse fra kommunen. Ofte er det her, at projektet trækker ud og i nogle tilfælde går i hårdknude. Vi garanterer en konstruktiv og effektiv dialog med kommunen, så jeres projekt ikke bliver unødigt forsinket.

 

Vores samarbejdspartnere

Vi har faste underrådgivere i form af arkitekter og ingeniører, som sidder under samme fysiske tag som os. Sammen er vi klar til at rådgive alle dele af byggeprocessen, uanset, hvilken type byggeprojekt I har på tegnebrættet. Vi har stor erfaring indenfor forskellige typer projekter f.eks. lejlighedskomplekser, rækkehuse, butikker og kontorbygninger.

Da vores faste samarbejdspartnere sidder under samme fysiske tag som os, får I samme sammenhængende og effektiv oplevelse, samt resultater, ved at arbejde sammen med os om større projekter, som I kan få ved store tegnestuer. Vi holder personlig kontakt med jer igennem hele forløbet. Det betyder, at I får en professionel tegnestue, som prioriterer jeres projekt hele vejen igennem.

Når det kommer til ejendomsudvikling, rådgiver vi indenfor arkitekttegninger, brandrådgivning og byggeansøgning/færdigmelding. Vi hjælper med realitetstjek af ejendomsudviklingsprojektet. Herunder kontrol af lokalplaner, kommuneplaner, servitutter og bygningsreglementet. Når det kommer til byggeprojekter, er det altid opslidende, hvis projektet trækker ud. Når det kommer til bolig- og erhvervsbyggeri, er det ikke bare irriterende spildtid. Det er økonomisk tab. Dette er vi bevidste om hos Byggetilladelsen.dk og derfor sørger vi for at minimere al spildtid.

 

Byggerådgivningens 3 faser – Hvilke har du brug for?
Projektforslag - Ideoplæg og økonomisk overblik

Byggetilladelsen hjælper med projektforslag

Projektforslag indeholder bl.a.:

 • Idéskitsering
 • Tjek iht. love og regler
 • Økonomisk overblik
 • 3D Visualisering af bygning

Projektforslag er en god idé, når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor det er vigtigt at få startet rigtigt. De overordnede rammer skal være på plads i form af regler, størrelse, udseende og ikke mindst økonomi. Hvis du har behov for at låne pengene i banken til projektet, så er det ofte nødvendigt med et projektforslag. Mange banker forlanger nemlig et projektforslag, når der skal snakkes lånemuligheder omkring et eventuelt byggeprojekt.

Vi kan ikke udarbejde et projektforslag fra vores kontor, men har derimod brug for at komme ud ”i marken”. Derfor kommer vores rådgiver ud på adressen og vurderer byggeprojektets omfang og eventuelle problemstillinger. Vi snakker om dine ønsker og behov til byggeriet. Når de er fastlagt, danner de grundlag for skitsetegningerne. Hvis du selv har fået nogle idéer og har fået dem ned på papir, så kan vi sagtens arbejde videre på disse. Der kan være nogle specifikke ønsker, som kan være svære at tegne. Her er det vigtigt, at du forklarer dig så godt som muligt, så rådgiveren ved, hvad han skal arbejde med.

Efterfølgende udarbejdes et projektforslag som består af en mappe med visualiseringstegninger, lidt om materialer, samt et økonomisk overslag.

Myndighedsprojekt - Byggetilladelse & tegninger

Byggetilladelsen hjælper med myndighedsprojekt

Myndighedsprojekt indeholder bl.a.:

 • Myndigheds- og byggetegninger
 • Evt. ingeniørberegninger
 • Redegørelse for energibehov
 • Ansøgning om byggetilladelse

Et myndighedsprojekt er et komplet sæt tegninger, beregninger m.m., som bruges til at ansøge om byggetilladelse. Endvidere indeholder det grundlag for indhentning af håndværkertilbud. Er du selvbygger, er det som regel nok med et myndighedsprojekt for at realisere dine boligdrømme. Myndighedsprojektet udarbejdes enten ud fra et projektforslag eller fra dine egne idéer/skitser.

Skal man eksempelvis lave en tilbygning, er det oftest nok med et myndighedsprojekt ud fra dine egne idéer/skitser. Er det derimod en større opgave, vil man ofte bruge et projektforslag. Vi bidrager naturligvis meget gerne med alternative løsningsmuligheder. Det er tit en god idé, at lade et par friske øjne se på opgaven. I et sådan tilfælde kan det være, at man når frem til en endnu bedre løsning, end den man tidligere havde tænkt på. I fællesskab kan vi finde den løsning, der passer bedst til jer og ikke mindst til jeres økonomi. Vi tror på, at vi kan være med til at optimere jeres planer for byggeriet, så I får den optimale boligdrøm indfriet.

Bygherrerådgivning - Udbud, kontrakter og tilsyn

Byggetilladelsen hjælper med bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning indeholder bl.a.:

 • Udbudsmateriale
 • Indhentning af håndværkertilbud
 • Hjælp med kontrakter
 • Byggetilsyn
 • Afleveringsforretning

Hvis man ikke er selvbygger og har brug for at ”blive holdt i hånden” under hele processen, så er det en god idé at vælge bygherrerådgivning. Pakken indeholder alt det, der sker efter, der er givet en byggetilladelse. Som ordet siger, er vi bygherres rådgiver igennem hele byggeprocessen. Vi varetager alle opgaver og vi besvarer eventuelle spørgsmål, der er forbundet med byggeprocessen. Bygherrerådgivning anbefales især til større eller komplekse byggerier, hvor I gerne vil fratages al ansvar. I stedet kan I nøjes med at glæde jer til resultatet, uden at skulle gå og bekymre jer om noget som helst.

Når først arbejdet er gået i gang, er vi i tæt kontakt med både jer og håndværkerne. Vi besøger projektet og sikrer os, at alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt og ikke mindst at kvaliteten er i top. Vi er også i løbende dialog med jer for at give en tryghed for, at alt kører som det skal. Samtidig er det muligt at foretage ændringer undervejs. I skal ikke forholde jer til flere forskellige rådgivere. I har den samme rådgiver under hele byggeriet. En bygherrerådgiver siges, at kunne tjene sit honorar hjem ved at have styr på aftaler og alle processer.

Er dine byggedrømme realistiske?

Nyhed – Nyhed – Nyhed

Vi kontrollerer om dine byggedrømme er realistiske og stemmer overens med:

 • Bygningsreglement
 • Lokalplan
 • Servitutter
 • Anden lovgivning

Ring eller skriv, servicen er gratis

KONTAKT OS HER

Professionel rådgivning – Mere end 100 referencer – Gratis og uforpligtende møde

Klik eller træk filer til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 10 filer.