Nybyg til både privat og erhverv

Byggetilladelsen.dk har erfaring med nybyg inden for bolig- og erhvervsbyggeri. Så uanset om I leder efter en tegnestue som kan hjælpe med parcelhus, villa, etageejendom, butik eller noget helt femte, så har vi erfaringen og kompetencerne, der skal til.

Tegnestuen Byggetilladelsen.dk har eksisteret siden 2011, og vi har over 100 byggeprojekter inden for både privat boligbyggeri såvel som erhvervsbyggeri bag os. Under Referencer kan I se en lang række private projekter, vi har været inde over. Af nyere erhvervsprojekter kan vi bl.a. nævne Dalumtorv med lejligheder og restauranter, samt de farverige bygninger på Døckerlundsvej 33 bestående af 22 lejligheder.

Bolig- og erhvervsbyggeri

Med et team bestående af fire bygningskonstruktører, er vi en lille, agil enhed, som er klar til at reagere hurtigt på jeres forespørgsler – uanset hvilket led af processen i har brug for en tegnestue til, og uanset hvilken type byggeprojekt i har på tegnebrættet. Lejlighedskomplekser, rækkehuse, butikker, kontorbygninger – vi kan rådgive om det, skitsere det, projektere det, opnå byggetilladelse og sørge for indhentning af tilbud og bygherrerådgivning.

Hertil har vi tilknyttet faste samarbejdspartnere i form af arkitekter og ingeniører, som endda sidder under samme fysiske tag som os. Derved kan i få samme sammenhængende og effektive oplevelse samt resultat ved at arbejde sammen med Byggetilladelsen.dk om større byggeprojekter, som i kan få ved store tegnestuer. Men netop fordi vi ikke er større, end vi er, kan vi samtidig bevare den personlige kontakt med jer gennem hele forløbet. Det betyder, at I i os får en topprofessionel tegnestue, som prioritere jeres projekt hele vejen igennem.

Vi tager dialogen med kommunen med et smil

Når det kommer til byggeprojekter, er det altid opslidende, hvis projektet trækker ud. Men når det kommer til bolig- og erhvervsbyggeri, er det ikke bare irriterende spildtid. Det er økonomisk tab. Det er vi hos Byggetilladelsen.dk fuldt bevidste om, og derfor sørger vi for at minimere al spildtid.

Én af vores spidskompetence er dialog med kommunen. Ofte er det her, projektet trækker ud, og i nogle tilfælde endda går i hårdknude. Med os er du garanteret en konstruktiv og effektiv dialog med kommunen, således jeres projekt ikke bliver unødigt forsinket.

Private boliger

Der er mange overvejelser i forbindelse med et privat nybyg projekt. For de flestes vedkommende er det økonomien, der er den afgørende faktor. Derudover kommer der tanker omkring æstetik, love og regler, valg af håndværkere med mere.

Når det drejer sig om nybyg af huse, står mange over for spørgsmålet, om de skal vælge et typehus eller et individuelt arkitekttegnet hus. Der er mange fordele ved at vælge et arkitekttegnet hus. Huset er tegnet og skræddersyet til dig, samtidig med at det passer til grunden og øvrige omgivelser. Selvom man påtænker at bo i det nybyggede hus altid, så kan der pludselig opstå en situation, hvor det er nødvendigt at sælge sit hus. Et arkitekttegnet hus har et unikt og særegent design og er derfor lettere at sælge. En ejendomsmægler vil samtidig kunne sætte salgsprisen højere på et arkitekttegnet hus i forhold til et typehus.

Vi mener, at det er vigtigt, at alle har mulighed for at få den fornødne rådgivning til sin drømmebolig og derfor tilbyder vi vores hjælp til priser, hvor alle kan være med. Vi har delt rådgivningen op i byggeriets faser, så vi altid kan finde den perfekte løsning til dig. Nogle kan nøjes med tegninger og byggetilladelser, mens andre har brug for at ”blive holdt i hånden” gennem hele projektet, fra første blyantstreg til afleveringsforretning med håndværkerne. Sammen finder vi den passende rådgivning til dit projekt. Med andre ord, så skal du ikke betale for mere, end hvad du har brug for.

Byggerådgivningens 3 faser – Hvilke har du brug for?
Projektforslag - Ideoplæg og økonomisk overblik

Byggetilladelsen hjælper med projektforslag

Projektforslag indeholder bl.a.:

 • Idéskitsering
 • Tjek iht. love og regler
 • Økonomisk overblik
 • 3D Visualisering af bygning

Projektforslag er en god idé, når du skal i gang med et større byggeprojekt, hvor det er vigtigt at få startet rigtigt. De overordnede rammer skal være på plads i form af regler, størrelse, udseende og ikke mindst økonomi. Hvis du har behov for at låne pengene i banken til projektet, så er det ofte nødvendigt med et projektforslag. Mange banker forlanger nemlig et projektforslag, når der skal snakkes lånemuligheder omkring et eventuelt byggeprojekt.

Vi kan ikke udarbejde et projektforslag fra vores kontor, men har derimod brug for at komme ud ”i marken”. Derfor kommer vores rådgiver ud på adressen og vurderer byggeprojektets omfang og eventuelle problemstillinger. Vi snakker om dine ønsker og behov til byggeriet. Når de er fastlagt, danner de grundlag for skitsetegningerne. Hvis du selv har fået nogle idéer og har fået dem ned på papir, så kan vi sagtens arbejde videre på disse. Der kan være nogle specifikke ønsker, som kan være svære at tegne. Her er det vigtigt, at du forklarer dig så godt som muligt, så rådgiveren ved, hvad han skal arbejde med.

Efterfølgende udarbejdes et projektforslag som består af en mappe med visualiseringstegninger, lidt om materialer, samt et økonomisk overslag.

Myndighedsprojekt - Byggetilladelse & tegninger

Byggetilladelsen hjælper med myndighedsprojekt

Myndighedsprojekt indeholder bl.a.:

 • Myndigheds- og byggetegninger
 • Evt. ingeniørberegninger
 • Redegørelse for energibehov
 • Ansøgning om byggetilladelse

Et myndighedsprojekt er et komplet sæt tegninger, beregninger m.m., som bruges til at ansøge om byggetilladelse. Endvidere indeholder det grundlag for indhentning af håndværkertilbud. Er du selvbygger, er det som regel nok med et myndighedsprojekt for at realisere dine boligdrømme. Myndighedsprojektet udarbejdes enten ud fra et projektforslag eller fra dine egne idéer/skitser.

Skal man eksempelvis lave en tilbygning, er det oftest nok med et myndighedsprojekt ud fra dine egne idéer/skitser. Er det derimod en større opgave, vil man ofte bruge et projektforslag. Vi bidrager naturligvis meget gerne med alternative løsningsmuligheder. Det er tit en god idé, at lade et par friske øjne se på opgaven. I et sådan tilfælde kan det være, at man når frem til en endnu bedre løsning, end den man tidligere havde tænkt på. I fællesskab kan vi finde den løsning, der passer bedst til jer og ikke mindst til jeres økonomi. Vi tror på, at vi kan være med til at optimere jeres planer for byggeriet, så I får den optimale boligdrøm indfriet.

Bygherrerådgivning - Udbud, kontrakter og tilsyn

Byggetilladelsen hjælper med bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning indeholder bl.a.:

 • Udbudsmateriale
 • Indhentning af håndværkertilbud
 • Hjælp med kontrakter
 • Byggetilsyn
 • Afleveringsforretning

Hvis man ikke er selvbygger og har brug for at ”blive holdt i hånden” under hele processen, så er det en god idé at vælge bygherrerådgivning. Pakken indeholder alt det, der sker efter, der er givet en byggetilladelse. Som ordet siger, er vi bygherres rådgiver igennem hele byggeprocessen. Vi varetager alle opgaver og vi besvarer eventuelle spørgsmål, der er forbundet med byggeprocessen. Bygherrerådgivning anbefales især til større eller komplekse byggerier, hvor I gerne vil fratages al ansvar. I stedet kan I nøjes med at glæde jer til resultatet, uden at skulle gå og bekymre jer om noget som helst.

Når først arbejdet er gået i gang, er vi i tæt kontakt med både jer og håndværkerne. Vi besøger projektet og sikrer os, at alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt og ikke mindst at kvaliteten er i top. Vi er også i løbende dialog med jer for at give en tryghed for, at alt kører som det skal. Samtidig er det muligt at foretage ændringer undervejs. I skal ikke forholde jer til flere forskellige rådgivere. I har den samme rådgiver under hele byggeriet. En bygherrerådgiver siges, at kunne tjene sit honorar hjem ved at have styr på aftaler og alle processer.

Er dine byggedrømme realistiske?

Nyhed – Nyhed – Nyhed

Vi kontrollerer om dine byggedrømme er realistiske og stemmer overens med:

 • Bygningsreglement
 • Lokalplan
 • Servitutter
 • Anden lovgivning

Ring eller skriv, servicen er gratis

KONTAKT OS HER

Professionel rådgivning – Mere end 100 referencer – Gratis og uforpligtende møde

Om Byggetilladelsen

Hos Byggetilladelsen.dk tilbyder vi rådgivning indenfor boligområdet. Vi udfører arkitekt- og ingeniørrådgivning til dit byggeprojekt og til priser hvor alle kan være med. Læs mere om os her

Nedergade 33 – 5000 Odense C – Danmark – CVR-nr. 40431233